Ashtanga Yoga Höllviken, Nybörjare

  • I höst startar nya möjligheter att utöva Ashtanga Yoga i Höllviken – Skanör Falsterbo.

Ashtanga är en klassisk ( tidlös ) yoga form som skiljer sig från de modernare varianterna då man följer en förutbestämd serie av positioner. Dettaberyder att du lär känna positionerna och kan efter ett tag utöva yogan var som helst. Stort fokus läggs på andningen som hjälper dig med koncentration, att värma upp kroppen inifrån och inte minst  rensa ut slaggprodukter från kroppen. Yogaformen är dynamisk och passar alla, då vi anpassar  yogan och dess positioner till att passa just dig, alla är vi olika!

Begränsat antal platser (8) per kurs.

Hör av dig om du är intresserad av att prova eller fortsätta Ashtanga yoga.

pernilla@yogatree.se

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.