Företagsyoga

Yogatree erbjuder yoga för professionella eller privata sammankomster.

Företagserbjudande innebär oftast att jag kommer till er och har yoga tillsammans med era anställda i era egna lokaler. Många företag erbjuder i dag en timmes friskvård för medarbetare. Tänk om man kunde korta ner den bortavaro från kontoret som friskvårdstimmen innebär, genom att friskvården kom till personalen? Det sparar medarbetarnas arbetstid och utgift för lokalkostnad. Enkelt och smidigt.

Ibland bjuds jag in till ledningsgrupper, där man mitt i det mentala och prestationsinriktade planeringsarbetet bryter av med en stunds yoga. Man vill röra på kroppen, anstränga sig fysiskt, sträcka ut, andas och till på köpet förankras man i nuet! Ger en balanserad och energisk grund att stå på resten av dagen.

Effekt
Yogan är energihöjande, ger ökat fokus och koncentration, ökar välbefinnandet, ger bätttre rörlighet, balans och muskelstyrka. Yogan ökar syreupptag, är avslappnande och stressreducerande. Dessutom skapar man en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan er som arbetar.

Yogaklassen utformas efter era önskemål. Kanske är era anställda i störst behov av en lugn och mjuk yogastund eller kanske vill de ha en större fysisk utmaning.

För pris eller ytterligare information: info@yogatree.se