Mamma med Baby yoga

Att yoga med sin baby – en möjlighet till en väldigt speciell stund tillsammans som stärker er kontakt.  Övningarna för baby stimulerar grund motoriska rörelser, barnets  kropp och syn. Yogan kan även bidra att öka ditt barns gensvar till avslappning och hjälpa barnet till längre och ett mer vilsamt sömnmönster.

Mammas kropp är inställd på återhämtning. Efter klarsignal från barnmorska kan du börja (ca 6 veckor efter en normal förlossning). Passen hjälper dig tillbaka, inledningsvis till att finna rytmen av ditt nya jag genom stärkande övningar b.la för mage och uttänjd bäckenbotten, att  hitta tillbaka till en god kroppshållning och få ny energi samt lindra stela muskler i nacke och axlar. På lite längre sikt (ca 5-6 månader efter förlossning) har du blivit starkare och mer fysiskt balanserad och är kanske redo för en klass med mer fysiskt utmanande rörelser.

Mamma & Baby är en behaglig klass, närande och vitaliserande för både mamma och baby. En stund bara för er, med fokus på yoga och interaktion i en kravlös miljö utan distraktioner såsom vardagsbestyr, smartphones eller annat. På köpet får du även ett nätverk av andra nyblivna mammor!

Logo_v1